Vi inviterer deg denne kvelden til en fantastisk kombinasjon av gripende opera og akevittens varme omfavning i Handelstanden.
For første gang skal vi blande opera og akevitt – kombinert med smakmeny fra Smøla. Inviter dine nærmeste og bli med oss på en kveld full av kulturelle opplevelser og gastronomisk glede.
Det Norske Brenneri vil denne kvelden fortelle om hva som blir servert i glassene og Villsaugården vil ta deg gjennom menyen.
Kald mat:
Fersk focaccia
Alioli
Pisket smør
Spekemat fra Villsaugården
Oster fra Tingvollost
Varm mat:
Lune villreker med syltede physalis
Albondigas (kjøttboller av ekte Smøla-kjøtt) i kremet tomatsaus
Ovnsbakte poteter med revet manchego
Smølalam på søtpotetpure
Akevitt:
Fem spennende smaker, blant dem «By´n oss» og «Smøla Premium Aquavit»
Velkommen til en aften for sansene!