bli sponsor

Operaen i Kristiansund har de seneste årene hatt en forrykende utvikling. Årlig har vi ca 30.000 besøkende, og vi har levert nye norske opera i et omfang som ingen andre hadde verken regnet med eller gjort før oss. Likeså har vi en målbevisst satsing og talentutvikling rettet mot barn og unge gjennom Operaens Ballettsenter og Scenario Musikkteaterskole.

Rikelig tilgang på kultur- og fritidsopplevelser blir stadig en viktigere faktor for tilflytting av kompetanse, og dermed også utvikling av næringsliv. Operaen i Kristiansund, med sin kultursatsning og aktivitet, innehar en nøkkelposisjon for å gjøre vår region til et attraktivt sted å være.

Det er mye takket være våre samarbeidspartnere at vi klarer å være nyskapende, utfordrende og en katalysator for vekst i regionen. For å fortsette arbeidet trenger vi flere gode samarbeidspartnere.

Våre samarbeidspartnere blir medlem av Operaens sponsorsammenslutning Operalauget. Operalauget skal være en møteplass hvor medlemmene kan knytte nye forbindelser, og sammen med Operaen jobbe for å skape en enda mer spennende region: Sammen er vi med på å tilføre regionen mer aktivitet, mer energi og større vekst.

Operalauget har ulike samarbeidsnivå, så ta kontakt med oss for et skreddersydd sponsoropplegg for din bedrift.

 

Adresse

Fosnagata 13

6509 Kristiansund

Norge

Telefon billettkontor: 715 89 999

Se i Google Maps

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Barn- og unges hovedsponsor

Offentlige bidragsytere