italia & vin

Et foredrag om italiensk vinkultur

I forbindelse med Operaens Sinfoniettas jubileumskonsert «Italienske toner», har vi den store glede å invitere til foredrag om italiensk vinkultur med William Engvig fra Engvig’s vinstudio lørdag 29. oktober klokken 15.00. Under foredraget kan du prøve 3 forskjellige viner, og det blir servert lett fingermat. 
OBS! DETTE ER ET SEPARAT ARRANGEMENT, OG BILLETT TIL ITALIENSKE TONER ER DERFOR IKKE GYLDIG TIL DETTE OG MOTSATT.

«italia & Vin» vil ta deg med på en reise gjennom tider og epoker om Italias vinkultur. Bli kjent med antikken og den moderne verdens ulikheter og paralleller. Dramatikken i druenes verden som opera selv drar inspirasjon fra, sist men ikke minst lidenskapen & kjærligheten.

Vi vil høre filosofiske svar på spørsmål om hva vil det si å være moderne, tradisjonell, naturlig og innovativ. Lære om forholdene innen natur, kultur og forbruk.
«Italia & Vin» er et annerledes foredrag som vil inspirere deg og gi deg forskjellige perspektiver på «La Dolce Vita». Det søte liv.

Dette blir langt fra noen form for tørrprat om noe som skal fukte ganen, her ønskes det å sitte igjen med en ny bevissthet om noe man kanskje tar litt for gitt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en lidenskapelig presentasjon om Italia og vin.

Italia & vin

Et foredrag om italiensk vinkultur

Festivitetens foajé

}

1 time

470,-

Adresse

Fosnagata 13

6509 Kristiansund

Norge

Telefon billettkontor: 715 89 999
(Åpen mandag & Torsdag, 12-16)

Se i Google Maps

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Barn- og unges hovedsponsor

Offentlige bidragsytere