LEDIGE STILLINGER

Vi søker Rekvisittmaker/ Rekvisitør

Operaen i Kristiansund, Nordmøres kulturelle fyrtårn søker etter en engasjert og kreativ person i 60 % stilling til vår produksjonsavdeling, med ansvar for produksjon, innkjøp og vedlikehold av rekvisitter til Operaens små og store forestillinger.

Kulturskolen i Kristiansund søker lærer i visuelle fag i 40 % stilling, og vi legger til rette for at det kan være mulig å kombinere disse stillingene.

 

Hos oss får du jobbe med:

  • produksjon, innkjøp og vedlikehold av rekvisitter til OIK’s små og store forestillinger
  • opprigging og nedrigging av rekvisitter, kulisser og sceneutstyr
  • male og dekorere 
  • holde styr på rekvisittlageret og utlån
  • forefallende produksjonsarbeid
  • budsjettering/kalkulering innenfor eget ansvars-/arbeidsområde

Stillingssamarbeid

Operaen i Kristiansund har et utstrakt stillingssamarbeid med Kulturskolen i Kristiansund. Vi ønsker å tilby 100 % stillinger, og av den grunn oppfordrer vi kandidater til å søke på ledig 40 % stilling hos kulturskolen som lærer i visuelle kunstfag. Det vil være mulig å kombinere 40 % stilling i kulturskolen med 60 % stilling i Operaen. Om få år vil kulturskolen, Operaen, bibliotek og museum flytte sammen i nytt opera- og kulturhus, Normoria. Da vil begge disse stillingene bli under samme tak.

Hvem er du?

Du har teaterteknisk- eller produksjonsteknisk utdannelse eller tilsvarende, med relevant erfaring innenfor fagområdet. Du er engasjert, kreativ og løsningsorientert, samtidig som du kommuniserer godt og har evne til å bygge gode relasjoner. Personlig egnethet vil bli tillagt stor betydning ved tilsetting.

Hvorfor skal du velge oss?

Hos Operaen i Kristiansund får du en interessant og utfordrende jobb hvor du får brukt og videreutviklet din faglige kompetanse og dine samarbeidsevner. Operaen i Kristiansund er en sterk merkevare i regionen, og mange er engasjert i og stolte av det vi gjør. Du vil jobbe og samarbeide med Operaens profesjonelle ansatte, innleide scenekunstnere, og vårt store frivillige nettverk. Stillingen gir deg stor grad av frihet og fleksibilitet, samtidig som kravene til synlige resultater vil være store.

Adresse

Fosnagata 13

6509 Kristiansund

Norge

Telefon billettkontor: 715 89 999

Se i Google Maps

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Barn og ungesponsor

Offentlige bidragsytere