ung på opera’n

Vil du være ung på opera’n ambassadør?

 og vi tar kontaktSSUng på opera’n-prosjektet ble igangsatt høsten 2015 som et tiltak for å få flere unge mellom 16-30 år til å besøke oss og våre oppsetninger. Prosjektet ble aktivt under Operafestukene 2016.  Gjennom året 2016 rekrutterte vi våre første UNG PÅ OPERA’N-ambassadører, med tilhørighet fra ulike deler av fylket.

I dag er prosjektet en tretrinnsrakett for publikumsutvikling hos OiK: rabatterte billetter (100,- eks gebyr), egne UNG PÅ OPERA’N-vorspiel før utvalgte forestilling og UNG PÅ OPERA’N-ambassadører som framsnakker prosjektet i eget nettverk.

UNG PÅ OPERA’N-ambassadører
Vi har til sammen 11 ambassadører for prosjektet, i alder varierer de fra 16 til 30 år, akkurat som målgruppen for publikummet. Vi søker ambassadører fra hele fylket.
Å rekruttere UPO-ambassadører fra andre kommuner i Møre og Romsdal har vært et mål for oss, slik at vi kan nå ut til et enda større nettverk av unge mellom 16 og 30 år. Arbeidet med å rekruttere nye ambassadører har vært et stort fokus fra oppstarten i 2015 til nå.

Vi er stadig på leting etter engasjerte ungdom mellom 16-30 år som ønsker å være med å fremme Ung på Opera’n prosjektet. Ønsker du å være ambassadør? Skriv inn til epost i feltet under og vi tar kontakt!

 

Adresse

Fosnagata 13

6509 Kristiansund

Norge

Telefon billettkontor: 715 89 999

Se i Google Maps

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Barn- og unges hovedsponsor

Offentlige bidragsytere