Operafamilien

bli kjent med vår familie

Vi i Operafamilien er en glad og engasjert gjeng i alle aldre. Amatører og profesjonelle side om side. Administrativt eller kunstnerisk, vi er alle i samme familie. Familien er sosial, vennskapsgivende, festlig og inkluderende.

 

operaens ballettsenter

11.september 1979 startet Operaen i Kristiansund egen ballettskole under navnet Kristiansundsoperaens Ballettstudio.

Kristiansund Symfoniorkester

Kristiansund symfoniorkester (KSO) ble stiftet 1919 og er blant de eldste orkestre i landet. Siden 1971 har KSO hvert år framført opera i februar. Mange av produksjonene har vært norgespremierer

Kristiansund
operakor

Kristiansund Operakor er en frivillig grunnorganisasjon under Operaen i Kristiansund, og har som formål å drive musikkteater. Koret består av cirka 35 frivillige sangere som jobber målbevisst for å bli et enda bedre operakor.

Operaens
frivillige

Operaens Tekniske Forening er en glad og engasjert gjeng. De jobber frivillig innenfor publikumsservice, servering, hår og sminke, kostymer og sceneteknikk.

Operaens
sinfonietta

Operaens Sinfonietta er det profesjonelle orkesteret til Operaen i Kristiansund!

.

Scene Ung

SCENE UNG er et fordypningstilbud i musikkteater for ungdom mellom 14-19.

Operaens dansekompani

Dansekompaniet ble startet 1984 med det formål å samle dansere i et trivelig og utviklende miljø. Dansekompaniet skal eksponere ballett og dans til et bredt publikum.

Operakor Ung

Gjennom dette koret skal ungdom mellom 11 og 19 år få anledning til å oppleve og lære mer om sang, men også lære mer om å stå på en scene og synge..

Adresse

Fosnagata 13

6509 Kristiansund

Norge

Telefon billettkontor: 715 89 999

Se i Google Maps

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Barn- og unges hovedsponsor

Offentlige bidragsytere